dilluns, 18 d’abril del 2011

I un cop de vent els despentina, a Jesús



Dijous passat, la sala Brull de l'Ajuntament de Jesús estava plena de gom a gom. Però no us vull enganyar. La immensa majoria no venia a la presentació de I un cop de vent els despentina, sinó a la del curtmetratge "Magnetisme", basat en un conte del llibre, i realitzat per l'alumnat de 6è de Primària de l'Escola Daniel Mangrané de Jesús.

Aquest acte conjunt, sense cap mena de dubte, ha estat un dels més especials. La il·lusió dels xiquets i xiquetes, dels pares, mares, iaies, tios... professores i de mi mateix, es notava a l'aire. La visio del curt, en pantalla gran, a fosques, en silenci, fou emotiva i, fins i tot, segur, va caure alguna llàgrima.

En resum, un gran treball que difícilment podran oblidar, i que el delegat territorial d'ensenyament, Antoni Martí, i Pere Panisello, alcalde de Jesús, va felicitar efusivament.

Alumnes del curs es van encarregar de presentar-me, i de llegir després el conte, i van obsequiar a diverses persones (professores, director del centre, i a mi mateix) amb una reproducció del cartell dedicada al darrere i signada per tot el curs, i que llueixo orgullós a la foto com un dels millors premis que he rebut.

Més informació d'aquest interessant projecte a la seva web.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada